IPTV Logos don't show up

About Forums General discussions IPTV Logos don't show up

This topic contains 9 replies, has 3 voices, and was last updated by  Vitaly 2 weeks, 6 days ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #4927

    John

    Hello everyone,

    I am a very happy user of PerfectPlayer, I use it for me and my parents who live abroad. We use the same Playlist (.m3u8) and now I wanted link the Channels logos directly in the Playlist. I searched the forum here and found THIS

    To setup logo to channel in playlist:

    #EXTINF:0 tvg-logo=”http://mylogosite.com/logos/mtv.png”,MTV
    http://stream_address

    Or setup base logos URL:

    #EXTM3U tvg-logo=”http://mylogosite.com/logos/”

    #EXTINF:0 tvg-logo=”mtv.png”,MTV
    http://stream_address

    So, Im hosting the Playlist and Logos on a freehoster, and the Playlist loads fine, but the Logos do not show up even I linked them in the playlist.
    Am I doing some think wrong?

    #4928

    nikman
    Keymaster

    You should check that logos URLs downloads logos images if you put it in browser.

    #4929

    John

    Woow that is a fast reply, btw I just recognized I posted this in the wrong field.

    Ok here ist what I have,

    #EXTM3U tvg-logo=”http://mili.freeoda.com/TV_Logo/”

    and then

    #EXTINF:0 tvg-logo=”alsat_m.png”,Alsat M
    http://stream.url

    when I open the logos from IE Browser, they show up. So where is the problem?

    #4930

    John

    forgot to mention, PerfectPlayer runs on my Android Smartphone, and my parents have a cheap Android TVBox

    #4935

    nikman
    Keymaster

    Sorry, that’s my mistake – logos URL in playlist header must looks like this:
    #EXTM3U url-logos=”http://mili.freeoda.com/TV_Logo/”

    #4937

    John

    Ok, did it but the nothing changed :(, logos still don’t show up

    #EXTM3U url-logos="http://mili.freeoda.com/TV_Logo/" 
    
    #EXTINF:0 tvg-logo="mrt_2.png",MRT 2 
    http://stream.url
    
    #EXTINF:0 tvg-logo="alsat_m.png",Alsat M
    http://stream.url
    
    #EXTINF:0 tvg-logo="tv_shenja.png",TV Shenja 
    http://stream.url
    #4939

    John

    ok fixed it, in ADVANCED I had to check the DOWNLOAD SUPPOSED LOGOS

    thank you very much for your help

    #8560

    Mike Sam

    First if u doing your channels manually (adding them into m3u file by ur self ) you should follow what Nick and john were discussing
    but if u get UR line From IPTV provider

    Get the M3u Line from UR Provider with options also know as Plus
    for instance in Xtream codes Panel Ur provider will give u line looks like that
    http://iptvprovider.example.com:8000/get.php?username=example&password=example&type=m3u&output=ts

    you should add (_plus) after type=m3u so line will look like
    http://iptvprovider.example.com:8000/get.php?username=example&password=example&type=m3u_plus&output=ts
    Hopefully Ur provider did His Homework and did all the icons and all the category
    Don’t forget to go to settings and GUI and enable show as folders

    #39990

    Vitaly
    Participant

    День добрый! Спасибо за классную программу!
    У меня проблема с подгрузкой логотипов из URL
    мой плейлист m3u
    #EXTM3U url-logos=”http://xxx.xxx.xxx.xxx/iptv/logo/”
    #EXTINF:0 tvg-logo=”Первый канал.png”,Первый канал
    #EXTGRP:Эфирные
    #EXTVLCOPT:network-caching=1000
    http://
    #EXTINF:-1 tvg-logo=”ID.png”,ID
    #EXTGRP:Познавательные
    http://
    Где я ошибся???

    • This reply was modified 2 weeks, 6 days ago by  Vitaly.
    #39992

    Vitaly
    Participant

    Сам разобрался. Заменил Первый канал на Первый_канал и еще были кавычки не в той раскладке ( ” на “). Все работает. Купил полную версию, программа стоит того!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.