MPEG-DASH .MPD file

About Forums Support MPEG-DASH .MPD file

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #44811
    skylk
    Participant

    How to play stream with mpd extension?

    extract mpd file
    <MPD type=”dynamic” xmlns=”urn:mpeg:dash:schema:mpd:2011″ profiles=”urn:mpeg:dash:profile:isoff-live:2011″ xmlns:cenc=”urn:mpeg:cenc:2013″ minBufferTime=”PT7.000S” timeShiftBufferDepth=”PT20.000S” minimumUpdatePeriod=”PT5.000S” availabilityStartTime=”2015-01-01T00:00:00.000+00:00″ publishTime=”2020-02-10T12:00:37.529+00:00″ suggestedPresentationDelay=”PT7.000S”>
    <BaseURL>http://xxx.151.xxx.87/dna-6129-tv-pc/</BaseURL&gt;
    <Location>http://xxx.151.xxx.87/dna-6129-tv-pc/mpd</Location&gt;
    <Period start=”PT0S” id=”1″>
    <AdaptationSet startWithSAP=”1″ segmentAlignment=”true” id=”101″ mimeType=”video/mp4″ >
    <SegmentTemplate timescale=”90000″ media=”$RepresentationID$/$Number%06d$.m4s” initialization=”$RepresentationID$/IS.mp4″ startNumber=”10369″>
    <SegmentTimeline>
    <S t=”14513905620000″ d=”180000″ r=”9″/>
    </SegmentTimeline>
    </SegmentTemplate>
    <Representation id=”101-4003″ codecs=”avc1.64001e” width=”854″ height=”480″ sar=”1280:1281″ bandwidth=”637000″/>
    <Representation id=”101-4002″ codecs=”avc1.64001f” width=”1024″ height=”576″ sar=”1:1″ bandwidth=”1937000″/>
    <Representation id=”101-4001″ codecs=”avc1.64001f” width=”1280″ height=”720″ sar=”1:1″ bandwidth=”2937000″/>
    <Representation id=”101-4000″ codecs=”avc1.640028″ width=”1920″ height=”1080″ sar=”1:1″ bandwidth=”5937000″/>
    </AdaptationSet>
    <AdaptationSet startWithSAP=”1″ segmentAlignment=”true” id=”102″ mimeType=”audio/mp4″ lang=”slk” >
    <SegmentTemplate timescale=”90000″ media=”$RepresentationID$/$Number%06d$.m4s” initialization=”$RepresentationID$/IS.mp4″ startNumber=”10369″>
    <SegmentTimeline>
    <S t=”14513905620000″ d=”180000″ r=”9″/>
    </SegmentTimeline>
    </SegmentTemplate>
    <Representation id=”102-4003″ codecs=”mp4a.40.5″ audioSamplingRate=”24000″ bandwidth=”64000″/>
    </AdaptationSet>
    <AdaptationSet startWithSAP=”1″ segmentAlignment=”true” id=”110″ mimeType=”audio/mp4″ lang=”eng” >
    <SegmentTemplate timescale=”90000″ media=”$RepresentationID$/$Number%06d$.m4s” initialization=”$RepresentationID$/IS.mp4″ startNumber=”10369″>
    <SegmentTimeline>
    <S t=”14513905620000″ d=”180000″ r=”9″/>
    </SegmentTimeline>
    </SegmentTemplate>
    <Representation id=”110-4003″ codecs=”mp4a.40.5″ audioSamplingRate=”24000″ bandwidth=”64000″/>
    </AdaptationSet>
    </Period>
    <UTCTiming schemeIdUri=”urn:mpeg:dash:utc:http-iso:2014″ value=”http://xxx.151.xxx.87/get-utc-timestamp”/&gt;
    </MPD>

    #44813
    nikman
    Keymaster

    You sould try to select “HW+” or “Native” decoder.

    Otherwise, we’d need an URL to test.

    #44814
    skylk
    Participant

    I sent url to email.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.